Organisatie Persconferentie

Referentie: 
Persevenement

Uw persconferentie is onze zorg

Een persconferentie is de ideale gelegenheid om uw persbericht de wijde wereld in te sturen en uw band met de pers te versterken. U krijgt tevens de kans om in te spelen op de laatste nieuwtjes uit medialand. 

De afgelopen jaren is het medialandschap sterk veranderd. Overnames van magazines volgden elkaar snel op en het aantal journalisten op persconferenties werd gehalveerd. Het is dus moeilijker dan ooit om veel journalisten bij elkaar te krijgen.

Daarnaast wordt het steeds moeilijker om met een origineel concept en verfrissende ideeën uit te pakken. Bovendien kost het organiseren van een persconferentie bijzonder veel tijd en 'time is money', dat weet iedereen. 

Gelukkig kunt u de organisatie van uw persconferentie overlaten aan een professioneel evenementenbureau als Event-Solutions. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van relaties en kunnen wij verschillende locaties en concepten voorstellen.

Deel uw persbericht mee op een originele manier en laat de organisatie van uw persconferentie over aan Event-Solutions, het evenementenbureau dat steeds voor u klaar staat!

Bekijk onze refferenties!


Lexmark 012
Persevent
P1010078
Persevent
Lexmark 020
Persevent
AP3222749
Persevent